Segítse adója 1%-ával színesebbé tenni a bölcsődébe járó gyermekek hétköznapjait!

Az adó 1%-át a bölcsődei csoportok felszerelésére, szobai és udvari játékokra, hangszerekre, gyermekrendezvényekre fordítjuk.

„A Bölcsődés Gyermekekért Alapítvány” 6800 Hódmezővásárhely, Hóvirág u. 7.

Adószám: 18453348-1-06

Felajánlásaikat köszönjük!

 

Tisztelt Hölgyem, Uram!

 A Bölcsődés Gyermekekért Alapítványnevében keressük Önt.

Az Alapítvány a Hódmezővásárhelyi Egyesített Bölcsődébe járó gyermekek bölcsődei körülményeinek, környezetének javítása, fejlesztése céljából jött létre. Ebben a rohanó világban egyre nagyobb szerepet tölt be a bölcsőde a családok életében. Hódmezővásárhelyen három tagintézményünkben fogadjuk a kisgyermekeket.

A Katica Bölcsőde 164 férőhellyel, az Apró-talpak Bölcsőde 106 férőhellyel, a Zsebibaba Bölcsőde 26 férőhellyel rendelkezik. Kisgyermeknevelőink szakmailag jól felkészült, lelkes szakemberek. Nevelési-gondozási programunkban tükröződik, hogy igyekszünk olyan pozitív szokás és magatartásformákat megalapozni, melyek egy életre meghatározzák a gyermekek személyiségfejlődésének feltételeit. Törekszünk az egészséges életmód kialakítására, betegségek megelőzésére.

Az Alapítvány jelenleg a minden évben megrendezésre kerülő gyermeknapi rendezvény bevételéből, a Személyi Jövedelemadó 1%-ából és a szülői támogatásokból gazdálkodik.

A Katica és az Apró-talpak Bölcsődékben prevenciós céllal szeretnénk kialakítani vegyesen parajdi és himalájai téglás só- és fejlesztőszobát, valamint somokozót. A hazánkban és világszerte kialakult infláció, gazdasági és pénzügyi helyzet miatt ez a cél jelenleg csak álom.

Az előzetesen kapott árajánlatok szerint a sószobák kialakításának költsége anyaggal együtt hozzávetőlegesen bölcsődénként 2.000.000,- Ft, melynek megvalósítására jelenleg nem rendelkezünk fedezettel.

Tisztelettel kérjük, támogassa adományával a Katica és az Apró-talpak Bölcsőde sószobáinak kialakítását!

Pénzbeli támogatását a K&H számlaszámra történő befizetéssel teheti meg.

Számlaszámunk: 10200184 – 28112808 – 00000000

Kérjük a közleménybe „sószoba támogatás” megjegyzést beírni.

A befizetésről igazolást küldünk.

Várjuk felajánlásaikat!

Hódmezővásárhely, 2023. október 4.

Az Alapítvány nevében, köszönettel és tisztelettel:

Molnár Zsuzsa

kuratóriumi elnök

A teljes dokumentumot ITT megtekintheti